Jernvare

Jernvare, maskiner og el. verktøy


Sørra Byggsenter er i tillegg til en tradisjonell byggevare forretning også en fullsortiments jernvarebutikk.
Vi tilbyr Sandnessjøen bredeste utvalg innen alt du forventer å finne hos en jernvareforretning.

Vi har den rette kunnskapen og erfaringen for å gi deg den rette veiledningen til oppgavene du skal gjøre i hus, hjem og hage.

Hjemmets mange oppgaver krever fort ting & tang man har bruk for. Som regel er det hos Jernia du finner dette, og med et tilgjengelig sortiment på over 30.000 produkter, kan vi raskt skaffe det som ikke lagerføres.

I tillegg samarbeider vi med Luna som er en av Skandinavias største aktører innen verktøy. Luna gjør det enkelt for deg å få tak i de produktene du trenger. Vi samarbeid med Luna lenge og de tilfører oss et bredt sortiment innen verktøy, maskiner, arbeidsplassprodukter og forbruksmateriell av yrkesmessig kvalitet.

Rasjonell varehåndtering gir kort leveringstid for deg som kunde. Lunas forretningside bygger på totaløkonomi gjennom effektiv distribusjon, korrekt informasjon og et bredt sortiment. Profesjonelle innkjøp innen håndverk, industri, bygg- og anlegg samt innenfor kommunal og statlig forvaltning blir i større og større utstrekning nøye planlagt. Industriprodukter selges ikke lenger i vanlig forstand - de kjøpes.

Se mer her:
Se Luna sine sider!
Bilde av LUNA LOGO