Byggvare

Byggvarer i stort utvalg!

Sørra er med i Norges største byggevarekjede, Monter. Dette betyr at vi har de beste innkjøpsavtalene med landets ledende leverandører.  Vi satser på kvalitetsprodukter til rett pris som igjen vil gi fornøyde kunder. Vi er hele tiden i front på utviklingen og følger trender og markedsendringer etterhver som det skjer. Derfor skal vi alltid ha et tidsriktig og korrekt sortiment i vår butikk.

Hos oss vil du finne det aller meste som du trenger til ditt byggeprosjekt på lager i Sandnessjøen. Dette betyr at du kan ta ut varene etter hvert som du trenger det. Noe som igjen vil føre til at du ikke trenger å lager materialer og byggevarer over lang tid på byggeplassen, for vi kan levere når du trenger det!

Før du kjøper byggevarer og trelast ber vi om at du sjekker oss. Vi er helt sikre på at vi kan tilby deg den beste helhetsløsningen både når det gjelder pris, leveringstid og kvalitet.

Og husk dersom du skulle få problemer med noe som du kjøper! Vi er der du bor og tar oss av reklamasjoner og feil ved produkter slik at du blir fornøyd!